Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor

Apple bugün yaptığı duyuruyla yeni bilgisayarı Mac Pro’yu yarın satışa sunuyor. İnternet üzerinden satışların başlamasının ardından kısa bir süre sonra Mac Pro’lar mağazalarda yerini alacak. Oval bir şekilde tasarlanan Mac Pro 3.7GHz 4 çekirdekli Intel Xeon E5 işlemciyle gelecek. Çift çekirdekli AMD FirePro D300 GPU grafik kartının 2GB hafızası var, cihazın satış fiyatı 2.999 $ olacak.


12GB RAM’le desteklenen yeni Mac Pro 256GB SSD HardDisk’le geliyor. Yeni Mac Pro’nun bir üst versiyonu ise 3.5GHz 6 çekirdekli Xeon E5 Turbo Boostla 3.9GHz hıza çıkarak tam bir performans canavarına dönüşüyor.  Bu model yine AMD FirePro D500 grafik kartla destekleniyor ve bu ekran kartı 3GB hıza sahip. Model 16GB RAm ve 256GB SSD diskle destekleniyor ve 3.999 $ fiyatla satışa sunulacak.


Eğer çok daha güçlü bir Mac Pro’ya ihtiyaç duyarsanız 8 çekirdek veya 12 çekirdekli, Intel Xeon E5 işlemciye geçebilirsiniz ve bu sistemi AMD FirePro D700 grafik kartıyla destekleyerek 6GB VRAM grafik hafızası ve 64GB RAM, 1TB SSD diskle oyun canavarına terfi edebilirsiniz.


http://www.apple.com/tr/mac-pro/specs/




// ]]>



Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir