Facebook'a Daha Sonra Kaydet Özelliği Geliyor

Facebook son iki yıldır köklü atılımlar yapıyor ve kendini sürekli geliştiriyor. Popüler sosyal ağ arama özelliklerinde yaptığı yeniliklerden sonra şimdi de kişiselleştirilebilen gazete olarak ağını adlandırmaya başladı ve sistemde yaptığı güncellemelerle birlikte yeni özellikleri tanıttı.


Mark Zuckerberg kurduğu sosyal ağı geliştirmek için her türlü yeniliği yapmaktan sakınmıyor ve sosyal ağı sürekli geliştiriyor. Zuckerberg sosyal ağı kişisel gazete olarak tanımlıyor ve insanların kendi haberlerini oluşturduğu bir platform yapma yolunda ilerliyor.


Mark Zuckerberg’e göre Facebook insanların kendi haberlerini yaptıkları ve kendi sosyal dünyasını oluşturdukları bir platform ve kişinin çevresinde olan insanlar onunla ilgili haberleri takip edebiliyor. Merak ettiğiniz bir arkadaşınızı ekleyerek takip edebiliyorsunuz ve onunla ilgili haberleri anlık alabiliyorsunuz, amaç bu!


Peki Facebook’taki haberlerin sürekli güncellendiğini dikkate alırsak bu haberleri kaçırma olasılığınız çok yüksek. Facebook buna da çözüm buldu ve “save for later” yani sonra okumak için kaydet seçeneğiyle ilgilendiğiniz haberleri daha sonra kaydedebileceksiniz.


Facebook bu özelliği beta olarak şu an test ediyor ve yaklaşık 2 senedir bu özellik seçilen kullanıcılar üzerinde test ediliyor. Testlerin sonuçlarına göre bu seçenek tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak ve kullanımına açılacak.




// ]]>



Facebook'a Daha Sonra Kaydet Özelliği Geliyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor