Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları

Yüzüklerin Efendisi serisiyle fırtınalar koparan hikayenin başlangıcı Hobbit serisinin ikinci filmi vizyona girdi. İlk filmde Bilbo Baggins’in bir anda kapısı çalınıyor ve beklenmedik misafirlerle karşılaşıyordu.


Bu beklenmedik ziyaretçi yüzüklerin efendisi serisinden tanıdığımız Gandalf’dan başkası değildi. Ardından da 13 tane cüce içeri girip Bilbo Baggins’in evini mahvetmişlerdi. Bilbo’yu ikna etmeye çalışan 13 cüce ve Gandalf en sonunda başarılı olurlar ve cücelerin hazinesini çalan ejderha Smoug’u alt etmek için uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkarlar.


İlk filmde Bilbo Baggins kendine hiç güvenmiyor ve sahip olduğu gücün farkında değil. Aynı şekilde cücelerde Baggins’e güvenmiyor ve onun başarılı olacağından hiç emin değiller. Baggins zorlanınca ortaya muhteşem sonuçlar çıkıyor ve cücelerin gönlünü fethediyor.


İkinci filmde Thorin ve yanındakiler Mirkwood ormanındaki zorluklarla uğraşıyor ve bu yolculukta Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda kalıyorlar. Hobitler, insanların bulunduğu bölgeye ulaştıklarında Bilbo Baggins’in cücelerle olan anlaşması da son buluyor.


Filmde cüceleri bekleyen yeni tehlikeler var. Hobitler ulu ejder Smaug’un gizli kapısını bulup inine inebilecekler mi? Gandalf güneye doğru gideceğini söylemişti; fakat ondan hala haber yok! Gandalf ne zaman ortaya çıkacak? Bu soruların cevabı filmde. Filmi izleyin ve fantastik dünyaya yoğunlaşın.


Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2013

Yapım : 2013 – ABD ,  Yeni Zelanda

Tür : Fantastik ,  Macera

Süre: 161 Dakika

Yönetmen : Peter Jackson

Oyuncular : Martin Freeman ,  Richard Armitage ,  Ian McKellen ,  Cate Blanchett ,  Evangeline Lilly

Senaryo : Fran Walsh ,  Philippa Boyens

Yapımcı : Peter Jackson ,  Fran Walsh




// ]]>



Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor