Apple 12.9 İnç iPad Çıkaracak Mı?

Apple iPad Air ve iPad mini 2 modellerini geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdü ve her iki cihaz da donanımsal olarak çok başarılı; fakat son çıkan söylentilere göre şirket bu modellerin yanına 12.9 inç daha büyük ekrana sahip modelini çıkarmayı planlıyor.


Söylentiler artık teknoloji dünyası için çok önemli haberler ve ne zaman bir söylenti çıksa genelde doğru çıkıyor. Galaxy S4, Note 3, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C’de bütün özellikler söylentilerin aynısı çıktı. Aynı şekilde iPad Air ve iPad mini 2′nin özellikleri de yine söylentilerle paralel gitti.


Asya’dan yayılan söylentilere göre Apple daha büyük ekrana sahip iPad modeli üzerinde çalışıyor. Apple’ın Asya’daki sağlayıcısının açıkladığı habere göre Apple 2014 Ekim ayı gibi 12.9 inç iPad modelini pazara sürecek ve ürün gamını üçe çıkaracak.


Geçtiğimiz günlerde çeşitli yayın organlarında Apple’ın 13 inç boyutlarında iPad üzerinde çalıştığı söylentiler yayılmıştı; fakat bu söylentiler firma tarafından doğrulanmamıştı. Bu söylentiler gün geçtikçe güçleniyor ve Apple da söylentileri yalanlamıyor.


Tayvanlı şirket Quanta Computer tarafından üretilecek yeni tablet özellikleri açısından da oldukça iddialı olacak ve PC, Laptoplarla boy ölçüşecek düzeyde olacak. bu sayede Apple bu pazara da gözünü diktiğini artık açıkça gösteriyor. PC pazarı gittikçe geriliyor ve tabletler bu cihazların yerini alacak.


 


 



Apple 12.9 İnç iPad Çıkaracak Mı?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor