Samsung 110 inç Ultra HD LED TV Satışa Sunuyor

Koreli elektronik devi Samsung Dünya’nın en büyük ultra HD TV’sini üretti ve önümüzdeki Pazartesi bu televizyonu satışa sunacak. Televizyon özellikle büyüklüğüyle dikkatleri üzerine çekiyor.


Geçtiğimiz CES teknoloji fuarında yüksek çözünürlüklü 4K televizyonları görmüştük. Firmalar ardı ardına yeni televizyonlarını tanıtmışlardı. Bu firmalardan Samsung, LG, Sony gibi firmalar ürettikleri 4K LED televizyonlarıyla oldukça iddialı olduklarını gösterdiler.


Teknolojik televizyonlarla ilgili yeni bir haberde LG’den gelmişti, LG’nin ürettiği Oval LED tv başarılı bir giriş yaparak adından çok söz ettirmişti. Samsung’da oval led tv üreterek LG’nin bu teknolojiye sahip tek firma olmadığını göstermişti.


Samsung oval led tv’yi ürettikten kısa bir süre sonra Dünya’nın en büyük Ultra HD TV’sini üretti ve Pazartesi günü tüm Dünya’da satışa sunulacak. Ultra HD tv 2.6 mt en ve 1.8 m yüksekliğe sahip. Satışa sunulacak led tv’nin özellikleri sır gibi saklanıyor ve önümüzdeki günlerde detaylarına ulaşacağız.


Ultra HD TV’nin özellikleri kadar; fiyatı da oldukça yüksek olacak ve Amerika, Orta Doğu, Asya’da satışa sunulacak. Ocak ayında düzenlenecek CES 2014 fuarında bütün detaylarını göreceğimiz Ultra LED TV görüntü kalitesi ve çözünürlük açısından 5120×2160 piksel ve 21:9 oranla da oldukça başarılı olacak.




// ]]>
DMCA.com



Samsung 110 inç Ultra HD LED TV Satışa Sunuyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor