Apple Kamera Uygulama Geliştiricisi SnappyLabs'ı Satın Aldı

Apple patent başvurularının ve bünyesine kattığı şirketlerin sayısını günler geçtikçe artırıyor. Şirket tek adamla startup kuruluş olarak hizmet veren SnappyCam teknoloji şirketini bünyesine kattı. Bu satın almayla birlikte şirket kamera teknolojisinde yeni bir özellikle geliyor.


John Papandriopoulos, bir elektrik mühendisi ve tek başına startup kuruluş olarak kurduğu SnappyLabs ve bu şirketin ürettiği SnappyCam uygulaması hemen dikkatleri üzerine çekti ve şirket Apple tarafından satın alındı.


John’un geliştirdiği uygulama sayesinde iPhone kameraları saniyede 20 – 30 frame resim çekebiliyor ve bu resimler tamamen yüksek çözünürlüklü oluyor. Bu teknoloji Apple’ın geliştirdiği kamera uygulamasından çok daha kaliteli ve başarılı fotoğraflar çekebiliyor.


SnappyLabs’ın geliştirdiği uygulama bu kadar başarılı olunca hemen dikkatleri üzerine çekti ve Apple tarafından hızlı bir şekilde satın alınarak şirket bünyesine katıldı. Bu satın alma ardından SnappyCam Apple Store’dan kaldırıldı ve şirket sitesi de kapatıldı.


Akıllı telefonlar ve tabletlerin çalışması için uygulamalar oldukça önemli hale geldi ve uygulama geliştirmek için startup irili ufaklı teknoloji şirketleri kuruluyor. Bu teknoloji şirketlerinin kendilerini göstermeleri ardından büyük firmalar tarafından hemen satın alınıyor.




// ]]>
DMCA.com



Apple Kamera Uygulama Geliştiricisi SnappyLabs'ı Satın Aldı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor