Samsung Galaxy Mega Türkiye'de Satışta

Samsung Galaxy Mega Türkiye’de satışa sunuldu. Akıllı telefon veya Phablet olarak değerlendireceğimiz akıllı cihaz 6.3 İnç geniş ekrana sahip ve 1.500 TL fiyatıyla öne çıkıyor.


Samsung akıllı telefon ve tablet cihazlarını çeşitlendirmeye devam ediyor. Galaxy S 3′le yıldızı parlayan Galaxy serisi ve ardından S 4′le satış rekorlarına koşan şirket, Galaxy Note 2 ve Galaxy Tab’ların ardından şimdi de vitrine Galaxy Mega’yı çıkararak ürün gamını genişletiyor.


Samsung Galaxy S 4′ün 5 inç ekrana sahip olacağı duyurulduktan sonra bütün gözler akıllı telefon üzerine çevrildi. S 4 satışa sunulduktan 1 hafta sonra satış rekorlarına imza attı ve en kısa zamanda; en çok satılan akıllı telefon olma özelliğine sahip oldu. Samsung’un geniş ekran stratejisi meyvelerini vermişti.


Apple bu konuda biraz geride kaldı ve pazar payını Samsung’a kaptırdı. Özellikle iPhone 5′le gelen hayal kırıklığı Apple’a zaman kaybettirdi. Samsung Galaxy Mega’yı da satışa sunarak ürün çeşitliliğini artırıyor ve Apple’ın alanını biraz daha daraltıyor. Galaxy Mega 6.3 inç ekranıyla iPad Mini’ye rakip geldi.


Cihazın teknik özelliklerine gelince; cihaz 6.3 inç HD ekrana sahip. 8 mega piksel arka kamera ve 1.9 mega piksel ön kameraya sahip. 1.7 GHz çift çekirdekli işlemciye sahip cihazın ekran çözünürlüğü 1280 x 720 piksel. Cihazda 1.5 GB RAM bulunuyor ve 8 GB dahili hafıza kartıyla geliyor.


Samsung’un yaptığı mega açıklaması :


Samsung’un en yeni GALAXY Mega’sı gerçek hayatın ötesinde bir mobil deneyim sunar! Nereden bakılırsa bakılsın, özellikle elinize oturması açısından aslında bir akıllı telefon, ama büyük geniş ekranıyla bir tablet. Avantajlı boyutlarına rağmen Tablet Arabiriminin tüm avantajına sahip olun. Sahip olduğu akıllı özellikler ve gelişmiş akıllı telefon özellikleri ile bir telefon ve tabletten beklediklerinizin tamamına bir cihazdan sahip olun! Eğlenceli, akıllı ve kullanışlı GALAXY Mega’nın işlevselliği mobil hayatınızı canlandıracaktır! GALAXY Mega ile mobil deneyiminizi en üst düzeye çıkarın!



Mega-Boyutlu Taşınabilirlik



Büyük geniş ekran, yolda yanınızda götürebileceğiniz kadar taşınabilir olmakla birlikte görsel içeriklerinizi mükemmel bir şekilde görüntüler.  Tablet cihazlarda bulunmayacan tüm çağrı yapma imkanlarının, buna ilave olarak daha büyük ekranda verimliliğin en üst düzeye çıkarılmasına yardım eden kullanışlı Mega Arabirimi içeren bu gelişmiş cihazın keyfini çıkartın.



Mega Arabirimi büyük ekranın tüm avantajını kullanır



Bu cep telefonunun mega boyutlu ekranında gözlerinize ziyafet çekin! Fotoğraf ve videolar için ideal bir görüntüleme ortamı olan cep telefonu, telefon konuşmaları için olmakla birlikte taşınabilirlik bakımından optimum boyuttadır. Mega Arabirimi, özellikle çift görüntülü çoklu görevler sırasında büyük ekran, bölünmüş görüntü ve çoklu pencerenin tüm avantajını kullanır. Samsung’un GALAXY Mega’sı ile mobil dünyanızın daha fazlasını görün!

※ Çoklu pencere mevcut uygulamalar farklılık gösterebilir ve her uygulamanın çoklu pencerede kullanılabilir olması garanti edilmez.



Eğlenceli, Akıllı ve Kullanışlı



Akıllı işlevleri ve boyutları ile ihtiyacınız olduğu anda hem telefon hem tablet ihtiyaçlarınızı karşılar.  Yeni bir yere mi seyahat ediyorsunuz? Lokanta önerileri veya görülecek yerler için coğrafik bilgileri alın. Ayrıca gezdiğiniz yeni yerleri görüntülemek için harika kamerası ile anı yakalayın.



Bağlanmanın ve Paylaşmanın Daha Fazla Yolu



Gelişmiş ve en güncel bağlantı seçenekleri ile başka cihazlarla iletişim halinde kalın.. Samsung’un GALAXY Mega’sı, ister Wi-Fi üzerinden içeriği arkadaşlarınızla paylaşın, ister TV’de ne olduğuna bakın (Samsung WatchON) ya da ChatON’da hızlı mesajlaşın, ilgi gruplarınız ve daha fazlasıyla sizi etkileşim halinde tutar. Galaxy Mega 6.3 ile iletişim imkanlarınız hiç olmadığı kadar geniş.


 


 







































spec view Ağ data
2GEDGE / GPRS (850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHZ)
3GHSPA+ 21 Mps HSUPA 5,76 Mbps
Wi-Fi802.11a/b/g/n/ac 2,4 + 5 GHz
Wi-Fi DirectVar
Bluetooth ProfilesPBAP, PBA, A2DP, AVRCP, GAP, HFP, HSP, OPP, SAP, SPP, HID, PAN
NFCVar
Connectivity SupportDLNA, MHL 1.2, HDMI 2
PC Sync.KIES, KIES Air

İşletim Sistemi



Android, 4.2





spec view İşletim Sistemi data

Ekran


















spec view Ekran data
TeknolojiSuper Clear LCD
Büyüklük6,3″
Çözünürlük1 280 x 720

İşlemci














spec view İşlemci data
Type (Dual, Quad)Çift Çekirdek İşlemci
CPU Speed1,7 GHz

Bellek



8 GB





spec view Bellek data

Kamera






















spec view Kamera data
Camera Resolution(Front)CMOS, 1,9 MP
Kamera Çözünürlüğü (Arka)CMOS, 8 MP
FlaşLED Flaş
Otomatik OdaklamaVar

Sensörler



Hızlandırıcı, Gyro sensörü, Dijital Pusula (Manyetik), Parlaklık (RGB), Hall, Yakınlık





spec view Sensörler data

Fiziksel Özellikler














spec view Fiziksel Özellikler data
Boyut (YxGxD)167,6 x 88 x 8 mm
Ağırlık199 gr

Bağlantı






























spec view Bağlantı data
USBUSB 2.0
Earjack3,5 mm Stereo
External Memory SlotMicroSD (64 GB’a kadar)
SIM SupportMicro SIM
BağlantıMicro USB (5.0V, 1A)
MHLVar

Pil


















spec view Pil data
Standart Pil3 200 mAh
Kapasite3 200 mAh
USB ChargeableVar

Konumlandırma



A-GPS, GLONASS Desteği





spec view Konumlandırma data

Servis ve uygulamalar






















spec view Servis ve uygulamalar data
Samsung AppsVar
ChatON, mFluent IMChatON
ActiveSyncVar
B-to-B CompabilityODE, EAS, MDM, VPN, WebEX

Ses ve Video






















spec view Ses ve Video data
Video FormatMPEG4, H.263, H.264, VC1, WMV 7 / 8, Sorenson Spark, VP8
Video ResolutionTam HD (1080p) Video Oynatma
Video Frame rate30 fps
Ses BiçimiMP3, AAC, AAC+, eAAC+,AMR, I-Melody, MIDI, WMA, FLAC, WAV, OGG, RA





Related-items




Samsung Galaxy Mega Türkiye'de Satışta

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor