Dropbox 175 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Dropbox çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Teknoloji şirketi Kasım 2012′den bu yana yaklaşık yüzde 75 büyüyerek toplam kullanıcı sayısını 175 milyona çıkardı.


Dropbox’ı online yükleme platformu ya da bulutu olarak nitelendirebiliriz. Dropbox sayesinde önemli dosyalarımızı buluta yükleyerek yedekleyebiliriz. Hatta biraz daha ileri giderek şifrelerimizi ve diğer önemli bilgilerimizi sakladığımız e-wallet gibi uygulamaları da dropbox sayesinde yedekleyebiliyoruz.


Firma verdiği kaliteli ve nitelikli hizmetten dolayı birçok kullanıcı tarafından tercih edildi ve 2012′de 100 milyon olan kullanıcı sayısı 7 ay sonra 175 milyona ulaştı. Dropbox CEO’su Drew Houston yaptığı açıklamada: “Dropbox hayatı sizin için kolaylaştırıyor” diyerek uygulamanın ne kadar önemli olduğunu belirtti.


Ayrıca firmanın uygulamaları da 100.000 akıllı telefona yüklenerek bir rekor daha kırıldı. Dropbox uygulamasını akıllı telefonunuza indirdiğinizde 50GB ücretsiz alana sahip olabiliyorsunuz. Uygulamayı Samsung Galaxy S4′e yükleyen telefon sahipleri bu alandan yararlandılar. Yeni üyeler de bu fırsattan yararlanabilecek.


Ayrıca promosyon kartları sayesinde de 100GB’lık bir alana sahip olabiliyorsunuz. Bu da çok önemli bir depolama alanı. Bir diğer yenilik ise Dropbox uygulaması sayesinde android telefonlar yahoo mail hesaplarını entegre edebilecek. Dropbox size güvenli ve özgür bir dijital ortam vadediyor.






 


Related-items




Dropbox 175 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor