Google Chromecast Tv'den İnternete İmkan Verecek

Google Chromecast 35 $ satış fiyatıyla duyuruldu. Chromecast sayesinde televizyonlardan bilgisayarlara bağlanabilecek ve multimedya içerikleri televizyonlarınızda izleyebileceksiniz.


Google bir basın açıklamasıyla duyurduğu Chromecast’e çok güveniyor.  Küçük boyutlardaki cihaz bilgisayarınızdaki içeriği televizyonunuza aktarabilecek. Cihaz sadece bilgisayarlardaki içeriği değil; aynı zamanda Android ve İOS işletim sistemlerindeki içerikleri de televizyonlara taşıma özelliğine sahip.


35$ gibi çok uygun bir fiyata sahip bu cihaz sayesinde online videoları televizyonunuzdan izleyebileceksiniz. Cihazın çalışma prensibi çok basit. Bilgisayarda çalıştırabildiğiniz her türlü içeriği televizyonunuza taşıyabilecek. Bu sayede internette gezinirken bilgisayar aracılığıyla izlediğiniz videoları doğrudan televizyon ekranınızda da izleyebileceksiniz.


Bu cihaz sayesinde akıllı telefonlarınızdaki online içerikleri de televizyonlarınıza taşıyabileceksiniz. iPhone’unuzda yüklü bir videoyu veya müzik dosyasını anından televizyonun ekranında görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca telefonunuz aracılığıyla çektiğiniz fotoğrafları ve videoları da kablosuz bir şekilde tv ekranlarınızda izleyebileceksiniz.


Bu cihazın muhteşem bir özelliği daha var. Bu özellik sayesinde içeriklerinizi belirli bir sıraya göre de izleyebileceksiniz. Bu özellik içeriklerinizi sıralamanıza ve belirli bir aralıkla bu videoları ya da resimleri görüntülemenizi sağlayacak. Bu cihaz sizin medya kütüphaneniz olacak ve televizyonunuzu daha nitelikli bir hale getirecek.






Related-items




Google Chromecast Tv'den İnternete İmkan Verecek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor