iDrive Online Backup 1TB Disk Alanı Sağlıyor

Online Backup servisi iDrive sayesinde önemli dosyalarınızı internet üzerinden yedekleyebileceksiniz. Bu hizmet sayesinde çok büyük boyutlardaki dosyalarınızı da yedeklemeniz artık çok kolay.


Online backup servisi iDrive Online Backup, kullanıcılarına büyük boyutlu dosyalarını yedekleme imkanı sağladığını yaptığı açıklamayla duyurdu. Online cloud hizmeti sağlayan şirket bu hizmetiyle çok büyük ebatlardaki dosyalarınızı yedeklemenize imkan verecek. Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamada yedeklenen dosyaların güvenliğinin de sağlanacağını belirtti.


Şirketin sağladığı bir önemli hizmet de internet üzerinden yedeklemelerin günlerle ifade edildiği büyük ebatlı dosyaların disklerini şirketin teslim alarak yedekleme yapması. Bu hizmet sayesinde yedeklemesi yapılacak diski iDrive’a yönlendiriyor ve şirket bu sayede disklerin yedeklemesini yaparak size gönderiyor.


iDrive’a ücretsiz üye olabiliyorsunuz ve üye olduktan sonra 5 GB ücretsiz depolama alanına sahip oluyorsunuz. Online yedekleme hizmetinden yararlanmak için kullanmak istediğiniz alana göre yıllık ücret ödüyorsunuz. 49.50 $ karşılığında personal pro 150 GB alan ediniyorsunuz. Şirketler için ise 99.50 dolar ödeyerek Pro Business 100 GB yedekleme alanı edinebiliyorsunuz.


Şirketin sitesine gitmek için linke tıklayabilirsiniz : https://www.idrive.com





Related-items



 



iDrive Online Backup 1TB Disk Alanı Sağlıyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor