eBay 3D Printer Ürünleri Satacak

eBay 3d printer ürünlerin satışını yapmak için eBay exact isimli site kurdu ve beta olarak yayına açtı. eBay exact sayesinde 3 boyutlu yazıcılarda üretilen materyalleri site üzerinden satın alabileceksiniz.


eBay online satış alanında lider firmalardan ve hertürlü ürünü bulabileceğiniz bir çeşitliliğe sahip. eBay ürün gamına 3 boyutlu printerlarda üretilen ürünleri de ekleyerek bu çeşitliliği artırmayı düşünüyor. eBay Exact aracılığıyla 3 boyutlu printerlarda üretilen ürünlerin satışına başladı.


Ebay yaptığı duyuruda en üstte yer alan 3 firmanın ürünlerini satacaklarını açıkladı. Bu firmalar MakerBot, Sculpteo, ve Hot Pop Factory. Bu firmaların ürettiği 3 boyutlu ürünleri site üzerinden satın alabileceksiniz. İlk ürün ise iPhone kılıfları olarak görücüye çıktı.


İlk olarak site üzerinden 20 kategoride satış yapılması planlanıyor. Bunlardan başı çekecek kategoriler takı ve iPhone, Galaxy S4, iPad gibi yüksek teknoloji cihazların aksesuarları olacak. Sitede 9 $’dan 350 $’a kadar bulabileceğiniz ürünler mevcut. Ürünleri satın aldığınızda size ulaşması maksimum 15 günü buluyor.


3D Printer teknolojisi gelecekte üretim sürecini tamamen değiştirecek ve ürünlerin bu yazıcılarda üretilmesi sıradan bir faaliyet haline gelecek. İsteyen herkes evinde bu ürünleri üretebilecek ve bu sayede artık toplumların yapısını bile etkileyecek. Artık bir şey satın almak için mağaza mağaza gezmek zorunda kalmayacaksınız ve ihtiyacınız olan kılıfı üretebileceksiniz.


Aşağıdaki linke tıkladığınızda 3d Printer ürün satış linkine ulaşabilirsiniz.


http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=3d+printed&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR2.TRC1.A0.X%223d+printed%22.TRS0&_nkw=%223d+printed%22&_sacat=0





// ]]>


Related-items




eBay 3D Printer Ürünleri Satacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor