Microsoft Smart Watch Üretecek

Microsoft Smart Watch üretimi için kolları sıvadı. 1.5 inç ekrana sahip olacak akıllı saatin gövdesi alüminyumdan üretilecek.


Akıllı saat üretimine soyunun sadece Microsoft değil; Apple, Nokia, Samsung, LG ve Siemens gibi sektörün dev elektronik firmaları da üretim yapmak için kolları sıvadı. Rakiplerinin aksine yazılım devi olarak kendine özel bir yer edinen Microsoft, elektronik ürün üretimi anlamında da önce olmak istiyor ve saatin prototipini üretti.


Saat aslında tam olarak üretildi diyemeyiz. Saat prototip aşamasında ve çeşitli renklerde bantlara sahip olacak. Saatin gövdesi özel bir alüminyumdan üretilecek. Bu alüminyum çok dirençli olacak ve saatin dayanıklılığını artıracak. Aslında bu materyal saatinizi uzay gemisi gibi gösterecek diyebiliriz.


Microsoft özellikle saatin üretim materyallerini üretirken uzay teknolojisinden yararlanmak istiyor ve bu sayede bütün ilgiyi saatin üzerine çekmek istiyor. Saatin işletim sistemi Windows olacak ve Windows 8 işletim sistemine yakın bir yazılım olacak. Daha doğrusu mobil versiyonunu kullanacak.


Saat, tasarım teknolojisinin yanında, depolama ve LTE teknolojisini destekleyecek. Apple ve diğer firmalarında saatlerinde farklı teknolojiler olacak ve tabletlerde olduğu gibi; akıllı saatlerde de çok ciddi pazarlama savaşları yaşayacağız.






Related-items




Microsoft Smart Watch Üretecek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor