Samsung Galaxy S4 Update Yer Kazandırıyor

Samsung Galaxy S4′e gelen yeni güncelleme sayesinde uygulamalar için daha fazla yer açıldı. Bu sayede uygulamalarınız için 375MB boyutundaki güncellemeyi yükleyerek daha fazla yer kazanabilirsiniz.


Galaxy S4 kullanıcılarından ve akıllı telefonu satın almayı düşünenlerden neredeyse tam not alıyor ve telefonla ilgili görüşler çok olumlu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon hızı ve diğer özellikleri oldukça yeterli. Yalnız cihazın bir dezavantajı var.


Bu dezavantaj 16GB’lık versiyonunda ortaya çıkıyor. İşletim sisteminin ihtiyaç duyduğu depolama alanını hesapladıktan sonra 9.15GB yer kalıyor ve bu da uygulamalar için bir dezavantaj. Yeni güncellemeyle bu oran 9.23GB’a yükseliyor. Samsung Galaxy S4 Update çok önemli özelliklerle geliyor.


Ayrıca bu güncelleme sayesinde uygulamaları SD karta taşıyabileceksiniz. Güncelleme diğer uygulama ve özellikleri de etkiledi. Bunlardan en önemlisi yeni kamera yazılımı yeniden güncellendi ve HDR Video Kayıt ve çeşitli bug’lar bu güncellemeyle giderildi.  Güncellemelerin listesini görmek için tıklayın: SamMobile.






Related-items




Samsung Galaxy S4 Update Yer Kazandırıyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor