Instagram 15 Saniyelik Video Yüklemeye İmkan Verecek

Instagram 15 saniyelik videolar yüklemenize imkan tanıyacak teknolojik altyapısını kurdu. Bu altyapı sayesinde 15 saniyelik videoları anında yükleyerek tüm dünyayla paylaşabileceksiniz.


Instagram çok hızlı popüler olan bir uygulama ve popüler olduktan sonra hızlı bir şekilde Facebook tarafından 1 milyar dolarak satın alındı. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen bu satın almanın ardından uygulamaya yeni özellikler gelmeye başladı.


Bu özelliklerin en önemlisi geçtiğimiz gün duyuruldu ve artık Instagram sayesinde 15 saniyelik videolar çektikten sonra sisteme yükleyebileceksiniz. Ayrıca 13 farklı filtre uygulayarak çektiğiniz bu videoları daha da geliştirebileceksiniz. Bunun yanında videoları editleme özelliği de yeni özellikler arasında.


Instagram CEO’su Kevin Systrom yaptığı açıklamada, 15 saniye video yükleme ve yüklenen bu videoların editlemenin çok önemli ve bir o kadar da basit bir işlem olduğu için herkesin dikkatini çekeceğini söyledi. Kullanımın kolaylığı sayesinde ise uygulamanın hızlı bir şekilde sevileceğini de vurguladı.


Bildiğiniz gibi Twitter’ın Vine uygulaması kısa videoların resim karelerinin ardı ardına gösterilmesiyle çalışan bir uygulama. Vine bu özelliğiyle çabuk sevildi ve aynı şekilde Instagram’da hızlı kabullenileceği kesin gibi. Bir başka önemli uygulama da Systrom 130 milyon aylık kullanıcısıyla yine bu uygulamaların başlıcalarından.






Related-items




Instagram 15 Saniyelik Video Yüklemeye İmkan Verecek

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor