iPhone 5S Görüntüleri Ortaya Çıktı

Apple iPhone 5S’in çıkış tarihini açıkladı ve akıllı telefon Eylül ayında satışa sunulacak. Boyut anlamında herhangi bir değişiklik olmayacak gibi gözüküyor.


Altın rengine sahip iPhone 5S hakkında ortada binlerce söylenti dolaşıyor. Uzun süredir bu söylentilerin uydurulmuş olduğunu düşünebilirsiniz; fakat altın görünümlü iPhone’un gerçek olma ihtimali çok yüksek.


Japon bir web sitesinde ortaya çıkan fotoğraflara göre iPhone 5S’in siyah ve beyaz modelinin yanında altın rengi veya şampanya rengine sahip modeli de satışa sunulacak. Resimlerde gördüğünüz üzere standart yazıyı görüyoruz.


http://weekly.ascii.jp/elem/000/000/165/165280/


“Designed by Apple in California, Assembled in China” California’da tasarlandı, Çin’de montajı yapıldı. Bu resimlere göre Apple altın görünümlü iPhone 5S’e aynı yazıyı uygulamamış. Bunun nedeni altın renkli iPhone’a kesin karar verilememesi olabilir.


Resimlerde Prototip iPhone’ları görüyoruz; fakat tamamlanmamış bu cihazlardan tasarımın tam anlamıyla nasıl olacağını anlıyoruz; fakat cihazın renklerinin tam anlamıyla nasıl olacağını kestiremiyoruz. Diğer bir söylenti ise renkli kapaklara sahip iPhone 5S’lerin satışa sunulacağı.


Apple 10 Eylül’de 2 farklı iPhone modeli tanıtacak, iPhone 5S ve iPhone 5C. 5C modeli plastik gövdeli, alternatif renk seçeneklerine sahip olacak ve daha ucuz fiyattan satışa sunulacak. Apple’ın stratejisini herkes bilir ve bu Steve Jobs’tan miras kalan bir stratejidir. Apple çıkış tarihine kadar ser verir, sır vermez.










Related-items




iPhone 5S Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LinkedIn Refreshed Itself and Inbox

Wireless / Kablosuz Şarj Nedir

Yeni Apple Mac Pro Satışa Çıkıyor